KEPTA VIŠTA SU GRYBAIS
Reikalingi produktai:
- 2 nedideli viščiukai
- Šampinjonai, 500 g.
- Baltas sausas vynas, 200 g.
- Augalinis aliejus, 2 šaukštai
- Provansalio žolelės
- Mairūnai
- Juodieji pipirai
- Druska
GAMINAME:
Orkaitę įkaitiname iki 190 laipsnių.
Dideliame dubenyje sumaišome mairūną, provansalio žoleles, druską, pipirus, aliejų ir supjaustytus grybus.
Viščiukus perpjauti perpus ir 20-30 min. pamarinuoti dubenyje su grybais.
Iš aliuminio folijos padaryti 4 kišenėles. Į jas sudėti po viščiuko puselę ir dalį grybų marinato bei užpilti po 50 ml. vyno.
Kepti 25 minutes.
Skanaus!
[social_share style=”bar” align=”horizontal” heading_align=”above” heading=”Pasidalink keptos vištos su grybais receptu ir tu!” facebook=”1″ twitter=”1″ google_plus=”1″ linkedin=”1″ pinterest=”1″ /]
NAUDOTI PRIESKONIAI:
[wcproduct_carousel heading=”” heading_icon=”” item_width=”4″ style=”plain_carousel” list_orderby=”date” list_order=”DESC” max_item=”100″ categories=”” ids=”202,414,194″]