KINIŠKAS SULTINYS
Reikalingi produktai:
- Vištiena, 500 g..
- Kiaulių kaulai, 500 g.
- Sviesto, 3 šaukštai
- Vištienos kaulai, kakleliai, galvos, 500 g.
- Svogūnų granulės, 10 g.
- Vynas (arba konjakas), 30 g.
- Maltas imbieras, 3 g.
- Druska
GAMINAME:
Vištieną, kaulus sudėti į puodą bei užpilti 3 litrais šalto vandens.
Užvirti, nugriebti putas ir virti apie 1 val. ant silpnos ugnies.
Vištieną išimti, o sultinį dar verdame 1,5 val.
Sudedame svogūnų granules, imbierą, druską ir verdame iki išvirs. Tada supilame vyną ir išjungiame ugnį.
Sultinį nukošiame.
Kinų virtuvėje populiariausios skaidrios sriubos. Joms sultinius gaminama iš vištienos, jos kaulų ir kiaulių kojų.
Šie sultiniai išsiskiria itin geru skoniu bei aromatu, nes jų ruošimui naudojami produktai turi daug ekstrahuotinų medžiagų.
Žuvies bei mėsos sultinių kinai beveik nenaudoja.
Skanaus!
[social_share style=”bar” align=”horizontal” heading_align=”above” heading=”Pasidalink kiniško sultinio receptu ir tu!” facebook=”1″ twitter=”1″ google_plus=”1″ linkedin=”1″ pinterest=”1″ /]
NAUDOTI PRIESKONIAI:
[wcproduct_carousel heading=”” heading_icon=”” item_width=”4″ style=”plain_carousel” list_orderby=”date” list_order=”DESC” max_item=”100″ categories=”” ids=”224,286″]