Skaityti
ĮDOMU, Naujienos

Ciberžolės nauda mūsų organizmui

Ciberžolė Ciberžolė – universalus prieskonis. Nedideli jos kiekiai vartojami ryžiams, sriuboms, blynams, sūriams, bandelėms, troškiniams, bulvytėms, saldumynams, karštam pienui gardinti. Patiekalai įgauna patrauklų auksinį atspalvį. Savo universalumu ciberžolė pasižymi ir naudingomis savybėmis mūsų organizmui, kadangi joje...

Skaityti

Keptos vištos receptas
Skaityti
PATIEKALAI SU GRYBAIS, RECEPTAI

KEPTOS VIŠTOS SU GRYBAIS RECEPTAS

KEPTA VIŠTA SU GRYBAIS Reikalingi produktai: 2 nedideli viščiukai Šampinjonai, 500 g. Baltas sausas vynas, 200 g. Augalinis aliejus, 2 šaukštai "Virginijos prieskonių" Provansalio žolelės "Virginijos prieskonių" Mairūnai "Virginijos prieskonių" Juodieji pipirai Druska GAMINAME: Orkaitę įkaitiname iki...

Skaityti

UŽKANDA SU ŠITAKI GRYBAIS
Skaityti
PATIEKALAI SU GRYBAIS, RECEPTAI, RYTIETIŠKI RECEPTAI

UŽKANDŽIO SU ŠITAKI GRYBAIS RECEPTAS

UŽKANDIS SU ŠITAKI GRYBAIS Reikalingi produktai: Šitaki grybai, 500 g. Augalinio aliejus, 100 g. Česnakų granulių Sojų padažo, 2 šaukštai Mairūno Rudojo cukraus, 1 šaukštas Žuvies padažo, 1 arbatinis šaukštelis Juodieji pipirai GAMINAME: Nuplauti ir supjaustyti perpus grybus. Wok...

Skaityti

Moliūgų sriubos receptas su kariu
Skaityti
RECEPTAI, SRIUBŲ RECEPTAI

MOLIŪGŲ SRIUBA SU KARIU

MOLIŪGŲ SRIUBOS SU KARIU RECEPTAS Reikalingi produktai: Moliūgas, 1 kg. Svogūnas, didelis, 1 vnt. Sviesto, 3 šaukštai Alyvuogių aliejus, 1 šaukštas Daržovių sultinys, 1,5 ltr. Grietinėlė, 100 g. Kario prieskoniai, 1 arbatinis šaukštelis Petražolių lapeliai Druska GAMINAME: Įkaitinti didelį puoda, sudėti sviestą ir alyvuogių aliejų. Svogūną supjaustyti...

Skaityti