Keptos vištos receptas
Skaityti
PATIEKALAI SU GRYBAIS, RECEPTAI

KEPTOS VIŠTOS SU GRYBAIS RECEPTAS

KEPTA VIŠTA SU GRYBAISReikalingi produktai:2 nedideli viščiukai Šampinjonai, 500 g. Baltas sausas vynas, 200 g. Augalinis aliejus, 2 šaukštai Provansalio žolelės Mairūnai Juodieji pipirai DruskaGAMINAME:Orkaitę įkaitiname iki 190 laipsnių. Dideliame dubenyje sumaišome mairūną, provansalio žoleles, druską, pipirus, aliejų ir supjaustytus grybus. Viščiukus perpjauti...

Skaityti

UŽKANDA SU ŠITAKI GRYBAIS
Skaityti
PATIEKALAI SU GRYBAIS, RECEPTAI, RYTIETIŠKI RECEPTAI

UŽKANDŽIO SU ŠITAKI GRYBAIS RECEPTAS

UŽKANDIS SU ŠITAKI GRYBAISReikalingi produktai:Šitaki grybai, 500 g. Augalinio aliejus, 100 g. Česnakų granulių Sojų padažo, 2 šaukštai Mairūno Rudojo cukraus, 1 šaukštas Žuvies padažo, 1 arbatinis šaukštelis Juodieji pipiraiGAMINAME:Nuplauti ir supjaustyti perpus grybus. Wok...

Skaityti

BARAVYKŲ SRIUBOS RECEPTAS
Skaityti
PATIEKALAI SU GRYBAIS, RECEPTAI, SRIUBŲ RECEPTAI

BARAVYKŲ SRIUBOS RECEPTAS

BARAVYKŲ SRIUBAReikalingi produktai:Vilkyškių pieninės pienas, 2 ltr. Baravykai, 7 vnt. Bulvės, 5 vnt. Vilkyškių pieninės sviestas, 100 g. Krapų viršūnėlės Juodieji pipirai, malti DruskaGAMINAME:Jaunus baravykus (galima ir voveraites) supjaustyti, užpilti vandeniu ir užvirti. Kitame puode užvirinti pieną, į ji supilti baravykus...

Skaityti

Baravykai su sūriu
Skaityti
PATIEKALAI SU GRYBAIS, RECEPTAI

BARAVYKŲ SU SŪRIU RECEPTAS

BARAVYKAI SU SŪRIUReikalingi produktai:Baravykai, 12-16 vnt. Vilkyškių pieninės sūris, 180-200 g. Pomidorai, 2-3 vnt. Augalinio aliejus, 1 šaukštas Vyno arba obuolių acto Petražolių lapeliai DruskaGAMINAME:Nuvalytus grybus apšlakstyti truputėliu acto, sumaišyto su aliejumi. Grybus kepti...

Skaityti