Raudonėliai 50g

0.98


Džiovinti raudonėlių lapai naudojami prieskoniuose dėl savo stipraus bei išraiškingo skonio ir kvapo. Šis prieskonis ypač paplitęs tarp picų mėgėjų ir Viduržemio jūros regiono virtuvėse. Suteikia labai išraiškingą aromatą salotoms, bulvėms, pupelėms, picoms, jūros gėrybėms ir mėsos patiekalams. Tinka marinuojant ir rauginant agurkus. Nesigailėsite raudonėlio įdėję į jūros gėrybių patiekalus, guliašą ar kiaušinių patiekalus.


 

Shipping & Delivery

Vestibulum curae torquent diam diam commodo parturient penatibus nunc dui adipiscing convallis bulum parturient suspendisse parturient a.Parturient in parturient scelerisque nibh lectus quam a natoque adipiscing a vestibulum hendrerit et pharetra fames.Consequat net

Vestibulum parturient suspendisse parturient a.Parturient in parturient scelerisque nibh lectus quam a natoque adipiscing a vestibulum hendrerit et pharetra fames.Consequat netus.

Scelerisque adipiscing bibendum sem vestibulum et in a a a purus lectus faucibus lobortis tincidunt purus lectus nisl class eros.Condimentum a et ullamcorper dictumst mus et tristique elementum nam inceptos hac vestibulum amet elit