TRAŠKŪS ŠONKAULIUKAI GRILYJE
Reikalingi produktai:
- Kiaulienos šonkauliukų gabaliukai, 4-6 vnt.
- Alyvuogių aliejus, 1/2 stiklinės
- Citrinų sulčių, 2 šaukštai
- Skysto medaus, 2 šaukštai
- Prieskoniai šonkauliukams
Šonkauliukus nuplauname ir nusausiname.
Maišome marinatą: alyvuogių aliejus, citrinos sultys, skystas medus ir geras žiupsnelis šonkauliukų prieskonių.
Šonkauliukus paliekame marinuotis – mažiausiai 1 val., geriausia pasiruošti iš vakaro.
Prieš kepant, porcijomis šonkauliukus suvyniojame į aliuminio foliją. Kiekvieną pusę kepame po 10 minučių. Tuomet šonkauliukus išvyniojame ir dar kepame, patepame marinatu ir laukiame, kol susidarys traški plutelė.
Skanu su bulvytėmis fri, netgi šaltomis.
Skanaus!
[social_share style=”bar” align=”horizontal” heading_align=”above” heading=”Pasidalink šonkauliukų receptu ir tu!” facebook=”1″ twitter=”1″ google_plus=”1″ linkedin=”1″ pinterest=”1″ /]
NAUDOTI PRIESKONIAI:
[wcproduct_carousel heading=”” heading_icon=”” item_width=”4″ style=”plain_carousel” list_orderby=”date” list_order=”DESC” max_item=”100″ categories=”” ids=”316″]