UŽKEPTŲ SVOGŪNŲ RECEPTAS
Reikalingi produktai:
- 6 raudonieji svogūnai
- Šoninė arba lašiniai, 150 g.
- Sviesto, 50 g.
- Juodieji pipirai malti
- Česnakų granulės
- Druska
GAMINAME:
Orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių.
Svogūnus nulupti, nupjaustyti viršūnėles ir apačias, kad svogūnai galėtų stovėti. Viršuje dar padaryti kryžiaus formos įpjovą.
Šoninę smulkiai supjaustyti.
Česnaką sumaišyti su sviestu, druska ir pipirais. Į tą masę įmaišyti šoninę.
Gauta mase iš viršaus įdaryti svogūnus.
Kepti 20 – 25 minutes.
Skanaus!
[social_share style=”bar” align=”horizontal” heading_align=”above” heading=”Pasidalink užkeptų svogūnų receptu ir tu!” facebook=”1″ twitter=”1″ google_plus=”1″ linkedin=”1″ pinterest=”1″ /]
NAUDOTI PRIESKONIAI:
[wcproduct_carousel heading=”” heading_icon=”” item_width=”4″ style=”plain_carousel” list_orderby=”date” list_order=”DESC” max_item=”100″ categories=”” ids=”202,226″]